La tercera edició del Club Literari d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés s’inaugurarà el dimecres, 19 d’octubre, a les 19.00 hores, amb l’escriptora Alicia Giménez Bartlett, guanyadora del prestigiós premi Planeta 2015 amb la seua novel·la Hombres desnudos.

Aquesta tercera «aventura» d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés Castelló s’inicia aquest mes d’octubre i té previst finalitzar al maig del 2017. Estructurat en vuit sessions, per tercer any consecutiu el Club Literari obre les portes a una reflexió plural, serena i distesa sobre les obres de consolidats narradors de la nostra geografia més propera. I representa, al mateix temps, un clar exemple del compromís d’El Corte Inglés per la promoció de la lectura i la literatura, amb una marcada vocació didàctica i divulgativa.

D’aquesta manera, el III Club Literari d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés Castelló, comptarà durant els propers mesos amb escriptors de la talla de la ja esmentada autora Alicia Giménez Bartlett, premi Nadal 2011 i Planeta 2015 —i que recordem viu a cavall de Barcelona i Vinaròs—, o l’aclamada columnista i escriptora Pilar Eyre. Però sobretot s’ha programat una àmplia representació de reconeguts escriptors molt propers, de Castelló i de València. Així, el club comptarà amb la presència d’autors com Rosario Raro, Basilio Trilles, Miguel Ángel Zorrilla, Javier Més, Olivia Ardey i Marta Querol.

UN DEBAT PROPER

Amb tots ells es debatrà sobre la seua obra en particular i sobre la literatura en general. Cadascuna de les sessions tindrà una primera part dedicada a la ficció personal de cada escriptor convidat i una segona destinada a un tema específic. H