Amb ja sis partides jugades en el Autonòmic de Galotxa-Trofeu El Corte Inglés, l’equip provincial que està jugant en Primera no aconsegueix assegurar-se la permanència per a la pròxima temporada, i segueixen empatats en la última posició amb el Massalfassar. La visita del Benicarló al trinquet de la Pobla de Vallbona, on jugaven contra els primers, no va ser res positiu.

Qui si porta bon camí es l’equip de Castelló que encapçala el seu grup en la Divisió de Plata. Amb 19 punts van per davant de l’Onda A, que suma 15 punts, i el cap de setmana passat va caure en la seua visita al trinquet Alvaro Navarro de Xilxes, on jugaren contra el primer equip local (70-60).

El mateix ritme porta l’Almassora A, que compta per victòries les partides jugades en el seu grup de trinquet de Tercera categoria. Contra el Xilxes C va ser la seua última partida, en la que els d’Almassora tornaren a demostrar que es un equip que podrien jugar en segona. L’Almassora A encapçala la classificació amb 22 punts, per davant de l’Onda B. H