Gran jornada la que es va gaudir amb la fase final provincial dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de raspall de Castelló, amb la presència de les escoles de Borriol, Almassora, Castelló i Onda. La gran triomfadora d’aquesta fase final va ser l’escola de Castelló, amb dos ors, tres plates i un bronze, fent un gran pas després de diversos anys de consolidació del CPV Castelló, amb un gran treball de coordinació de Noe Torrijos i Lluís Ramos.

Però els entrenadors han tingut un paper fonamental en el ressorgir de l’escola de la Plana, gent anònima per a molts però que fan un gran treball: Marc Agramunt, Jordi Prats, Iván Fenollosa, Alberto González…

A més, l’escola d’Almassora va aconseguir un or, una plata i un bronze; la d’Onda va obtindre un or i un bronze; mentre que Borriol guanyà un bronze.

En benjamí, l’equip d’Almassora format per Pol i Marc, va tornar a conquistar un títol en aquesta categoria esta temporada demostrant que estan a un gran nivell a la província.

En aleví es va poder veure una gran final entre dos equips de l’escola de Castelló, on va vèncer l’equip amb major experiència, el Castelló A, amb a Manel i Andreu davant Daniel i Samuel.

En categoria infantil, Castelló (Ferrán, Carmen i Eric) es va imposar a Almassora (Marc i Oriol), en una final on va destacar Carmen, jugant a gran nivell.

En la final de cadets, l’equip d’Onda va aconseguir el títol amb una gran actuació de Juan, Santi i Diego Sansano que no van donar opcions a Castelló.