El Parc Sindical Esportiu de Castelló va ser dimarts l’escenari de la segona cloenda del programa d’innovació educativa Pilota a l’Escola 2019 al nord de la Comunitat, uns dies després de la festa a Benicarló. Aquest programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana té previst realitzar nou trobades.

En aquest sentit, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, va manifestar «la importància de realitzar jornades com aquesta al nord de la Comunitat per a promocionar la pilota entre els escolars i facilitar la seua participació amb altres col·legis, en les accions que realitza la Conselleria i la FPV en favor del nostre esport».

En l’edició d’enguany van participar més de 560 alumnes, que van arribar dels següents centres educatius: CEIP Pare Vilallonga (Borriana), CEIP Don José Alba (la Vilabella), CEIP Illes Columbretes (Castelló), CEIP Sanchis Yago (Castelló), CEIP Palancia (Algimia d’Alfara), CEIP Nou Pedro Alcázar (Nules), CEIP Errando Vilar (Almassora), CEIP Grangel Mascarós (l’Alcora), CEIP la Mediterrània (Orpesa), CC Illes Columbretes (Borriana), CEIP Palmerar (Benicàssim), CEIP Dean Martí (Orpesa), CEIP Juan Ripollés (Castelló), CEIP Maestro Carlos Selma (Castelló) i CEIP Miralcamp (Onda).

El regidor d’Esports de Castelló, Enric Porcar, no es va perdre la cita i va viure en primera persona aquesta gran festa.