La localitat de Benicarló va celebrar una nova edició del seu Duatló Cros Escolar, als voltants de l’ermita de Sant Gregori.

La prova va comptar amb la participació de més de 200 atletes escolars en cinc categories diferents, en una competició que puntuava per al ranking provincial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Un any més el desenvolupament de la prova va estar acompanyat per la pluja, que va endurir el circuit en el qual es va disputar, però malgrat això tots els atletes ho van donar tot i van aconseguir aturar el crono en el menor temps possible.

Els esportistes del club local Triatló Basiliscus van mostrar un bon nivell, gràcies als entrenaments realitzats els darrers mesos, la qual cosa és una bona senyal en aquest inici d’una nova temporada en l’atletisme.

En la categoria cadet els primers classificats van ser l’atleta local Adrián Añó i Laura Benlloch, del Tripuçol, mentre que en infantil es van proclamar campions Jorge Navarro, del Club Triatlló Sueca, i María García, del Trivila. Pel que fa als alevins, es van imposar Miquel Segura i Maite Ahicart, del DC Sport Club.

També va arribar el torn dels més joves, benjamins i multiesport, amb 46 participants. En benjamí varen guanyar Iker López, del Club Triatló Basiliscus, i Noa Jiménez, del Club Triatlón Evasion Castellón, mentre que entre els més menuts, multiesport, els més ràpids van ser dos esportistes locals, Eric Remolina i Leire López. Tots els xiquets i xiquetes s’ho van passar d’allò més bé practicant esport i van rebre els ànims del nombrós públic.