Una gran aliança. El Mislata Unión de Fútbol és un dels principals bressols de talent amb els quals col·labora la prolífica base del Villarreal CF. A més de comptar amb una excel·lent metodologia que permet al Submarí ser un dels conjunts amb més canterans en les files del primer equip, sustenta i comparteix el seu èxit amb altres escoles amb les quals col·labora en la formació de joves futbolistes.

El Mislata UF és un dels clubs que treballa amb el Submarí i ho seguirà fent en el futur. No de bades el club groguet ha allargat fa poc el seu acord de col·laboració, amb el qual l’escola formativa valenciana forma part dels clubs convinguts durant la present temporada 2019-20.

L’acte de renovació, que es va suscriure a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, va comptar amb la presència del vicepresident del club groguet, José Manuel Llaneza, i el president del Mislata UF, José Asensio. També van assistir-hi l’alcalde de Mislata, Carlos Bielsa, i el regidor d’Esports d’aquesta localitat, Toni Arenas.

En haver-se complit un any des que tots dos clubs van unir els seus esforços, ja són sis els joves futbolistes que, després de destacar en l’equip valencià, han donat el salt a la #CanteraGrogueta.

sis incorporacions / La darrera campanya van arribar a Vila-real els cadets Daniel Mas i David Gómez, als quals s’han sumat ara els alevins Marcos López i Tarek Aparisi, a més dels benjamins Adrián Cervero i Izan Pedret.

El Mislata Unión de Fútbol és una de les escoles de futbol base més importants de la província de València. Amb 27 equips federats i uns 500 jugadors federats, ha fet una ferma aposta per la formació de joves talents en les categories inferiors.

Cal recordar que el Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb diversos clubs nacionals i internacionals en qüestió de formació de jugadors i tècnics. Talents com Manu Morlanes, actual jugador del primer equip, o Iván Martín, del Villarreal B, procedeixen de les escoles del CD Oliver i l’EF Torre Pacheco, respectivament. Dos importants clubs que mantenen conveni amb el Villarreal i als quals s’ha sumat tot el potencial del Milata UF.