Després de la decepció per no aconseguir la final, l’equip de l’escola de tecnificació de Vila-real es va regalar ahir pel matí, a les 11.00 hores, el bronze en la primera fase de la XII de la Lliga cadet d’Escala i Corda de tecnificació de 2015. I ho va fer després de doblegar per 60 a 50 al trio de Murla, últim classificat amb zero punts, i sumar així el seu segon triomf del torneig en les quatre partides jugades i finalitzar la ronda com a tercer classificat per darrere dels conjunts de Alcàsser i Petrer.

Va ser en el trinquet de Alcàsser quan el trio vila-realenc format per Miguel, Fernando i Adrián, els tres del Club de Pilota Valenciana d’Algímia d’Alfara, es van imposar en la final pel tercer lloc a Feliu Giner, Juan Diego i Jordi Llobell. Així, després d’obrir la lliga amb una victòria també davant la Murla i després d’encadenar dues derrotes consecutives, davant l’Alcàsser i l’última davant el conjunt de Petrer, que li va privar de lluitar pel triomf final en esta nova edició de la lliga cadet de tecnificació de escala i corda, els de la Plana Baixa van aconseguir tancar amb un bon sabor de boca la seua participació en esta primera fase amb una victòria balsàmica.

De fet, la passada jornada l’únic representant provincial, el Vila-real, va veure com les seues opcions d’alçar-se amb el triomf en el campionat es van diluir després de no poder doblegar al Petrer, format per Àlex Tur, del CPV Denia, i Jesús Talavera, del CPV Vilamarxant, en una partida marcada per la màxima igualtat entre els rivals. El 40-60 amb el qual es va tancar el xoc no va reflectir la igualtat entre vila-realencs i el conjunt alacantí de la comarca del Vinalopó Mitjà. H