+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Vila-real

Nova edició del Campus Natura

 

12/12/2017

La Regidoria de Serveis Socials de Vila-real, dirigida per Álvaro Escorihuela, programa per a aquest Nadal una nova edició del Campus Natura, que un any més fomentarà la integració de xiquets amb capacitats diferents.

El programa municipal tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener al Centre d’Educació Especial la Panderola, en horari de 9.00 a 14.00 hores.

«Un any més, volem que xiquets i joves amb necessitats educatives especials tinguen una alternativa d’oci adaptada perquè es puguen sentir integrats», explica el regidor de l’àrea, Álvaro Escorihuela, qui destaca que «al mateix temps, a través d’aquest campus pretenem donar un respir a les famílies durant les vacances».

Les inscripcions es poden formalitzar fins demà, de 10.00 a 11.00 hores, a la Casa dels Mundina i la participació en aquesta iniciativa tindrà un cost de 15 euros per als veïns i veïnes de la localitat.

temps lliure

«Gràcies a totes les activitats complementàries programades, els participants en aquesta activitat podran gaudir d’una major socialització i d’un temps lliure de qualitat», indica l’edil, qui afegeix que, a més de fomentar la integració i socialització de l’alumnat, «ajudem al fet que, tot i que es troben en un context no formal, seguisquen amb una rutina diària, en la qual puguen posar en pràctica els exercicis concordes a les seues possibilitats».