L’Ajuntament de Nules ha premiat als millors col·legis del municipi en coneixements d’educació viària després de realitzar un exercici en finalitzar el curs dedicat a aquest matèria, que va ser impartit per un agent de la Policia Local.

En el curs han participat tot l’alumnat de segon, quart i sisé de Primària de tots els col·legis de la població: CEIP Cervantes, CEIP Jaume I, CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII i el col·legi La Consolació. Els alumnes que més puntuació han tingut han sigut els de quart del CEIP Jaume I i els de sisé de La Consolació. A aquests se’ls ha reconegut la tasca realitzada amb el lliurament d’un obsequi consistent en un agent fet de goma EVA anomenat Charlie.

Tant l’alcalde de Nules, David García, com l’inspector en cap de la Policia Local, Miguel Ángel Ripollés, i l’oficial que ha impartit el curs, Ernesto Hurtado, s’han desplaçat als centres per tal de donar personalment l’obsequi als alumnes dels cursos premiats. El curs s’ha desenvolupat al llarg de tres mesos i s’hi han impartit continguts teòrics i audiovisuals i activitats adaptades a l’edat de l’alumne.