Els més petits del CEIP Mestre Vicent Artero han portat el color verd per tot el col·legi i s’han convertit durant un dia en autèntics inventors.

I és que el centre educatiu de Castelló, en la seua aposta per la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, ha celebrat la primera edició del Concurs Família Recicladora, en el qual els alumnes, ajudats pels seus familiars, han elaborat diferents objectes realitzats amb tot tipus de materials reciclats, com ampolles, llaunes, cartró o taps.

Totes les creaciones van ser exposades al centre, junt als dibuixos que havien sigut elaborats pels alumnes de primer i segon del cicle d’Infantil, així com els còmics relacionats amb la influència del reciclatge i l’esport en la millora de la qualitat de vida, fets en esta ocasió pels alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària. Amb tot, els estudiants han sigut abanderats de l’ecologia i han aconseguit, a través de les seues creacions, donar exemple i prendre consciència sobre la importància del reciclatge.

Cal destacar, segons indiquen des del centre educatiu, que aquesta activitat està enmarcada dins del projecte de Carnestoltes que aquest curs està dedicat a l’adquisició d’estils de vida saludables i respecte pel medi ambient.