Poc més d’un any després d’arribar al govern d’Almassora, la unitat de respir per a persones malaltes d’alzheimer d’Almassora ha obert les seues portes. Permisos, reformes, tràmits administratius i contactes amb les famílies han estat resolts en un temps rècord per a fer la vida de 25 persones una miqueta millor. Un altre centre per a gent gran, el qual ha patit salvatgement les estisorades de la moda de les retallades que va imposar la Generalitat dels “trages”, és la residència municipal per a persones majors i dependents d’Almassora. Tornar la dignitat al centre i el respecte als seus usuaris ha estat una de les prioritats del nostre govern. I sembla que, amb l’ajuda de tots, ho hem aconseguit, doncs les enquestes en donen un índex de satisfacció superior al 95%.

També esta setmana, el projecte del bus de l’UJI ha fet un pas més endavant per arribar a quasi 1.000 jóvens d’Almassora, Vila-real i Borriana. Més freqüència de pas, horaris adaptats a les classes, un servei públic més útil i un cost menor per als pobles. Açò també és facilitar l’accés a l’educació universitària.

Sabíem que el nivell d’exigència seria alt, tan intens com és el nostre ritme de treball. Sabíem que Almassora i les comarques del nord necessitaven governs propers a les persones. Sabíem que no ens ho posarien fàcil. I sabíem que els resultats arribarien. Mes rere mes, aconseguim que la vida dels nostres veïns millore amb compromisos que es fan realitat. H

*Alcaldessa d’Almassora