Orpesa comptarà enguany amb Escola d’Estiu, després que s’hagen publicats les condicions necessàries per a poder obrir aquest tipus d’espais amb totes les garanties de seguretat. Així ho ha anunciat la regidora d’Educació, Silvia Arnau, qui ha avançat que «hi haurà un total de 142 places, la qual cosa es tradueix en un terç de l’alumnat del passat any».

El servei d’Escola d’Estiu començarà l’1 de juliol i s’estendrà fins al dia 26 d’agost i les inscripcions s’obriran el 12 de juny i el termini màxim per a apuntar-se serà el dia 25 d’aqueix mateix mes. En aquest sentit, Arnau ha incidit en què «per a poder accedir a una de les places es tindrà en compte l’empadronament en el nostre municipi, que els progenitors treballen de manera presencial i l’ordre de la inscripció».

Les inscripcions i la presentació de tota la documentació necessària s’hauran de realitzar a través del Servei d’Atenció Ciutadana (telefonant a l’Ajuntament per a cita prèvia) o de manera telemàtica. Els xiquets i xiquetes que participen seran distribuïts entre els col·legis Degà Martí i La Mediterrània. Arnau assenyala que «a causa de la covid-19, no podrem ampliar les 30 places previstes per a joves d’entre 12 a 14 anys».H