Acaba 2019 que és el mateix que dir que acaba la legislatura 2015-2019. Una legislatura en la qual l’Ajuntament de Moncofa s’ha hagut de reinventar perquè a pesar d’estar condicionat pel gran endeutament (hem amortitzat 8 milions d’euros) no hem renunciat a grans projectes com a poble, per exemple: l’apertura de la nova biblioteca, el camp de gespa artificial, la unitat de respir o les 4 banderes i un sender blau. A Moncofa hem fet possible fer grans coses sense quasi diners; és més difícil, però ho hem fet.

BELCAIRE SUD

Els pròxims quatre anys haurem d’assumir l’obra d’urbanització del Belcaire Sud, estimada en uns 8 milions d’euros, a més de la necessitat d’invertir fortament en clavegueram. Açò farà que el treball responsable continue seguint sent la prioritat d’aquest govern i haurem d’esforçar-mos buscant nous projectes de baix cost però que milloren de forma important la qualitat de vida dels nostres veïns.

Fins ara ho hem aconseguit i prova d’això és que Moncofa, mentre altres poblacions veïnes perden població, està creixent. Estem creant un entorn atractiu perquè cada vegada més i més persones vinguen a conviure amb nosaltres, però no sols persones sinó també empreses que generen i generaran riquesa i feina.

En aquesta nova conjuntura és fonamental buscar la col·laboració d’altres institucions, col·laboració que de vegades costa aconseguir però que s’ha tornat imprescindible per a continuar creixent. Hem deixat de banda els enfrontaments del passat per qüestions polítiques. És el cas, per exemple, dels cinc tallers d’ocupació que ens han permet generar més de 100 llocs de treball a través de la Generalitat amb fons de la Unió Europea, i que fins ara mai s’havien demanat.

TREBALL

L’actual equip de govern continuarem treballant en benefici de tots de l’única forma que sabem, amb dedicació i sense fer distincions. El nostre principal objectiu és crear un entorn on la iniciativa privada genere feina per als nostres veïns i que aquests puguen progressar tant en lo personal com en lo professional.

Per distintes raons encara no s’han portat els pressupostos municipals a aprovació i, a pesar de que els veïns de Moncofa ens van donar el suport més ampli mai obtingut per cap partit en unes eleccions municipals, no ho anem a fer sense reunir-mos amb tots els grups polítics.

PARAULA

Confiem en la paraula com a mig per a solucionar les possibles diferències, a la vegada que veiem lògic i normal l’existència d’aquestes diferències en les idees i creences però escoltant i deprenent devem arribar a punts d’encontre i enteniment, i així ho continuarem fent.

Moncofa és un gran poble amb gran potencial i l’aportació de tots és fonamental per a poder arribar desenvolupar-lo.

Molt feliç 2020.