NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO ALMAZORA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1914.

PRESIDENT:

VÍCTOR HERRERO.

TERRENY DE JOC:

JOSÉ MANUEL PESUDO.

EQUIPACIÓ:

BLANQUINEGRA.

PRIMER EQUIP:

TERCERA DIVISIÓ.

El CD Almazora confia tancar demà amb la permanència en Tercera Divisió una temporada la qual es pot definir com a històrica pel que fa al futbol base.

El juvenil A ha sigut l’equip que ha donat més alegries, ja que no només ha aconseguit mantindre’s a la Regional Preferent, categoria que estrenava enguany, sinó que molts dels seus jugadors han debutat amb l’amateur i fins i tot entrenen amb el primer equip de Tercera.

També cal destacar el paper del cadet A i l’infantil A, ja que tots dos han signat una gran campanya, mentre que molts altres conjunts han defensat la samarreta blanquinegra amb coratge.

Una de les principals novetats d’aquesta temporada és que s’ha introduït un aula d’estudi al club, com a suport per a tots els jugadors del CD Almazora, els quals tenen així un reforç a l’hora d’atendre els seus estudis mentre segueixent practicant el seu esport favorit i perfeccionant les seues capacitats.

També enguany el club ha celebrat el seu primer Clínic de Setmana Santa, dirigit a les categoris aleví, benjamí i prebenjamí. Unes jornades de tecnificació dirigides a millorar la qualitat individual de jugadors i porters, les quals van tindre lloc del 3 al 6 d’abril al José Manuel Pesudo.

El club d’Almassora prepara ja una nova edició del seu Campus d’Estiu, el qual celebrarà enguany el seu desé aniversari, amb dues quinzenes, del 3 al 14 de juliol i del 17 al 28 del mateix mes.

El campus manté algunes de les activitats més valorades pels joves jugadors, com l’eixida a Aquarama, juntament amb altres novetats i classes de repàs i anglés per a que els futbolistes compaginen esport i estudis de la millor manera.