NOM DEL CLUB:

TORRESPORT CLUB DE FUTBOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2008.

PRESIDENT:

MARÍA CAZADOR GIL.

TERRENY DE JOC:

SAN AGUSTÍN.

EQUIPACIÓ:

ROJA I NEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

DÉU.

Col·laborar en l’educació dels joves aprofitant el futbol de competició és el principal objectiu del Torresport Club de Futbol, un dels clubs que han potenciat el futbol base de la capital de la Plana i posiblement un dels que està experimentant un major creixement durant els darrers anys.

La direcció del club apunta que és important competir, però no per damunt de tot. Així, en el Torresport entenen la pràctica del futbol com un complement excel·lent per al desenvolupament del xiquet, tant a escala social com deportiva, ja que és un mitjà perfecte per a treballar valors i costums. Per tant, «pretenem ajudar les famílies en la formació dels seus fills i filles».

El Torresport CF és un club jove, amb huit anys d’experiència, que ha anat creixent a poc a poc, però sense pausa gràcies a l’ambient familiar que es respira al club i a una estructura sòlida, recolzada per grans professionals de l’àmbit de l’educació i de l’esport. Açò es mostra en el fet que la majoria dels seus entrenadors són diplomats en Magisteri d’Educació Física, llicenciats INEV, TAFADS i entrenadors de nivell un i dos.

Un equip amb bona formació, implicació, serietat i planificació en el treball diari són les claus del creixement i millora del club, que any rere any va a més i segueix posant-se noves metes.

Aquesta temporada que ja conclou han tingut una desena d’equips, tots ells de futbol 8: una escoleta, tres prebenjamins, tres benjamins i tres alevins. Tots ells han sabut competir a un gran nivell, de fet, sis dels nou equips federats s’han classificat entre els sis primers dels seus respectius grups al final del campionat.

Entre tots ells destaca el benjamí B, que per segon any consecutiu ha aconseguit proclamar-se campió de lliga. No li han anat al darrere l’aleví C i el benjamí C, que han aconseguit un més que meritori segon lloc.

Des de la direcció del club asseguren que «continuem treballant la nostra base sense perdre de vista el nostre objectiu, i sempre buscant millorar una temporada rere l’altra».