El Poliesportiu Sindical de Castelló va acollir el darrer dissabte la fase provincial de nivells base de gimnàstica artística femenina, on el Gym-Onda va copar el podi en la categoria més jove, Base 1 (fins a 11 anys). La guanyadora va ser Carla March, seguida de Raquel Batalla i Ana María Jodar.

En Base 2, victòria de Laia González (Vall d’Uixó), amb María Miró (Club La Plana) segona i Aura Herreros (Benicàssim) tercera, mentre que en Base 3, triomf de Paula E. Fuerea (Vila-real), seguida d’Aitana March i Ruth Arrando, totes dues del Gym Onda.

Beatriz Albu (La Plana) es va imposar en Base 4, amb Eva Carrasco (Vila-real) segona i Neus Herrera (Gym Onda) tercera, mentre que el Club La Plana va tindre les dues millors en Base 4B, Paula Mazcuñan i Laura Museros, amb Valeria Ivanov ( Orpesa) tercera.

Per la seua banda, Inés Julve (Benicàssim) va guanyar en Base 5, seguida de Naiara González (Vila-real) i Paula García (Gym Onda). I en Base 5B, domini de Paula Díaz (Benicàssim), amb Alba Morales (La Plana) segona i M. del Mar Pinto (Benicàssim) tercera.

En Base 6, primer lloc per a Mar Batanas (La Plana), a qui van acompanyar en el podi la seua companya Ruth Segarra i Paula Muñoz (Vila-real).

En Base 7, triomf de Carlota Gómez (Benicàssim), seguida de Nuria Andreu (La Plana) i Victoria Yatsenko (Vila-real). Per acabar, en Base 8 (majors de 15 anys), victòria de Mariam Barrachina (Gym Onda), seguida de Lucía Rodríguez (Vila-real) i Gemma Camacho (Almazora).