NOM DEL CLUB:

WATERPOLO CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1992.

PRESIDENT:

JOSÉ BAUSÁ.

PISCINA:

PISCINA MUNICIPAL DE CASTELLÓN.

EQUIPACIÓ:

NEGRA I VERDA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA DIVISSIÓ NACIONAL.

El Club Waterpolo Castelló viu un moment molt especial, i és que aquesta temporada compleix el 25é aniversari de la seua fundació. Per això es mostren «ogullosos de tot allò que hem aconseguit i esperem continuar ajudant a formar esportistes, bones persones i jugadors de waterpolo a nivell autonòmic i nacional per molts anys més», han explicat.

Tal i com han fet els darrers anys, el club afronta l’inici de les noves competicions amb la màxima il·lusió, i fins i tot molta més degut a la progressiva acceptació que està aconseguint el waterpolo femení a Castelló, en una temporada en la que presenten quatre equips en les lligues de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana: aleví, cadet, juvenil i absolut femenins.

Una de les novetats d’enguany és la creació d’un nou grup, l’escoleta, per als xiquets i xiquetes de 6 i 7 set anys, on dos dies per setmana juguen en equip i aprenen a nadar. Així, adelantant l’edat d’iniciació al waterpolo, ja són dos grups, escoleta prebenjamí, els que donen les seues primeres pases en l’esport de manera no competitiva.

Els equips benjamins mixte (9 i 10 anys) i alevins femení i masculí (11 i 12 anys) han començat la lliga amb força, guanyant el darrer dissabte en el primer desplaçament de la lliga a Petrer.

campionat d’espanya / Pel que fa a la resta de categories de base, l’infantil mixte (13 i 14 anys), els cadets (15 i 16) femení i masculí A i B, i els juvenils (17 i 18) femení i masculí entrenen entre 3 i 5 dies per setmana, amb els objectius d’aconseguir la classificació per al Campionat d’Espanya de les seues respectives categories, on poder disputar partits contra equips de la resta d’Espanya.