Il·lusió i ganes de millorar. El Prebenjamí D del Villarreal CF, dirigit per Héctor Monfort i Nicolás Román, ha començat a donar, en la present temporada, els seus primers passos en el món del futbol de competició, deixant enrere els divertits i didàctics cursos de psicomotricitat que imparteix el club groc a la Ciutat Esportiva.

PRIMERS PASSOS // Els joveníssims jugadors grocs s’estan consolidant, a força d’ímpetu i passió pel futbol, com un conjunt sòlid i treballat. Aquesta impressionant projecció que està experimentant l’equip groguet es deu també a l’encomiable esforç dels seus entrenadors, que, a part de com a tècnics, exerceixen moltes vegades com a formadors.

«Hem anat de menys a més, sobretot al final. Aquest és el primer any que competeixen en lliga, per això ens ha costat més pel tema de regles. Però els xics li fiquen moltes ganes i progressen a molt bon ritme. La veritat que ara estem acabant la temporada amb grans sensacions», indicava Héctor Monfont, un dels entrenadors del Mini D.

El Prebenjamí D està signant un curs més que notable. És un grup amistós format per xiquets treballadors i constants que han aconseguit, a dues jornades del final de la temporada, marcar un total de 97 gols, fregant el centenar de dianes. «És un equip que marca bastants gols. Però l’important és el joc en equip, que s’ho passen bé. No ens importa que marquen més o menys gols, sinó que l’equip ho faça bé, que gaudisquen i aprenguen. Encara que no cal passar per alt que és un grup que competeix molt bé. Els agrada guanyar», expressa Monfort.

Gestionar un col·lectiu i la il·lusió de la dotzena de xics que el conformen no sempre és fàcil. Tots volen jugar i el repartiment de minuts és una de les responsabilitats principals del cos tècnic: «Intentem que tots els xics juguen el mateix. Vénen a futbol per divertir-se i han de sentir-se protagonistes del que estem fent». És per això que el tècnic prefereix quedar-se amb el positiu que li aporten els menuts: “Els entrenaments són moments molt divertits, ens ho vam passar molt bé amb ells. És més, és un equip molt bo, sobretot a nivell humà, llavors a partir d’allí és molt fàcil treballar amb ells i sempre intenten ajudar-se entre companys», reconeix Monfort amb satisfacció.

Al terme del campionat, els més menuts han complert tant individual, com col·lectivament els objectius previstos al principi de temporada. Situació que desperta l’orgull dels seus preparadors: «Estem encantats amb el rendiment dels nois, que han sabut treballar de forma adequada els objectius individuals i col·lectius», finalitza el tècnic.