Una meravella de Rodrigo Robles li va donar la passada jornada els tres punts al Juvenil A a l’últim minut. Els grocs van vèncer en l’últim sospir al Kelme per 0-1 gràcies a un acrobàtic gol de xilena del burgalès, que va suposar una explosió d’alegria pel bonic del gol, però sobretot per la importància del mateix.

El gol permetia als grocs seguir a la part alta de la classificació del competit Grup VII de la Divisió d’Honor Juvenil. «És un gol què recordaré tota la vida. La imatge dels meus companys corrent darrere meu i abraçant-me en l’últim minut del partit va ser increïble. Espere que puguem portar-nos més alegries d’aquí a final de temporada», ressalta el jugador del Juvenil A.

Nascut a Miranda de l’Ebre, aquest jove futbolista de tan sols 19 anys va donar els seus primers passos en l’equip de la seua ciutat: «Vaig començar jugant al Mirandés. D’aquí vaig passar al Lantarón i després vaig estar dos anys a l’Alavés. Va ser llavors quan vaig fitxar pel Villarreal».

Com a jugador del planter del Villarreal, la seua il·lusió és arribar a defensar la samarreta groga en l’Estadi de la Ceràmica. A més, el seu referent futbolístic és Cristiano Ronaldo, de qui Rodrigo Robles admira, no només el seu talent, sinó també el seu esforç i dedicació: «És un jugador excepcional, però que treballa de forma constant per a mantenir-se al capdamunt del futbol mundial».

A més del seu treball en el verd, Rodrigo Robles també s’està llaurant un futur a les aules: «L’any passat vaig acabar Batxiller i ara estic estudiant un grau superior d’integració social. Ja el curs que ve vaig a començar la carrera de Psicologia. És una cosa que m’agrada i crec que si no arribara a ser futbolista professional seria el meu camí a seguir».