La Comunitat Valenciana va tancar la seua participació al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb un cinquè lloc en cadet femení, infantil femení i infantil masculí, totes elles categoríes que tingueren jugadors pertanyents a equips castellonencs.

Així, María Almela, del Vila-real BC, formà part de la selecció cadet femení, mentre que Paula García, del Club Baloncesto Castellón, i María Soler, del Nou Bàsquet Femení, jugaren amb l’infantil femení. En categoria masculina, la selecció infantil tingué entre els seus jugadors a Marc Broch, del EB Vila-real, i Héctor Doménech, també del CBC.

Encara que els quatre equips valencians disputaren una bona fase previa, tots es quedaren fora de les semifinals i van passar a lluitar pel cinquè i sisè lloc. Mentre que la selecció cadet masculina quedà sisena, després de perdre amb Andalusia per 66-58, la cadet femenina s’imposà a Madrid per un ajustat 60-56. En categoria infantil es produí un doble emparellament amb el País Basc, que guanyaren els xics per 50-67 i les xiques per 47-43. H