Els jugadors que formen l’equip júnior masculí de l’Esportiu Bàsquet Vila-real van tindre una meritòria actuació a la Copa Preferent d’aquesta categoria, que es va disputar al Nou Pavelló de Denia.

El conjunt amfitrió va acabar emportant-se aquest trofeu, mentre que els vila-realencs es van classificar en el tercer lloc.

L’equip provincial va mostrar un bon inici en el seu debut coper, precisament davant el Denia Bàsquet, però tot i que el joc va estar molt igualat, finalment els de casa s’emportaren la victòria per un ajustat 55-48.

El segon encontre dels vila-realencs s’inicià de la mateixa manera, però aquesta vegada sí aconseguiren el triomf davant el Elche CF Basket, per 43-45.

L’EB Vila-real es va jugar el subcampionat al darrer partit front al CB Benimaclet. Com en els anteriors encontres, els jugadors vila-realencs començaren amb gran intensitat, mentre que al seu rival li va costar entrar al partit. L’equip de Vila-real dominava per set punts al descans, però en la segona part els de Benimaclet van remontar i s’emportaren el partit i la segona plaça. H