+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

motociclisme

REQUISITS Xest mostrarà el futur del motociclisme provincial

El Circuit Ricardo Tormo convoca per al 20 de gener la selecció de pilots de Minimotos del Bressol de Campios, de 6 a 9 anys

 

Dos joves pilots participen en una cursa del nacional de Minivelocitat, per a joves de 6 a 9 anys. - MEDITERRÁNEO

M. M.
13/01/2018

Les més joves promeses del motor de la província tenen una nova oportunitat al Circuit Ricardo Tormo, el qual posa en marxa una temporada més la selecció de pilots de Minimotos del Bressol de Campions, el programa més important de promoció.

Les proves es duran a terme a la pista de l’escola de conducció de les instal·lacions de Xest dissabte 20 de gener. El Circuit convoca joves pilots d’entre 6 i 9 anys amb experiència o sense. La inscripció està oberta en la pàgina web del Bressol de Campions, cunadecampeones.com.

El director de l’escola del Circuit Ricardo Tormo, Julián Miralles, recorda que «només fa uns anys, pilots com Joan Mir, Arón Canet o Jorge Navarro van passar per les proves i ja guanyen carreres. El dia 20 veurem pilots amb molta il·lusió».

En les proves de selecció els pilots podran lluitar per les beques que atorga el programa València Esports. El nombre de beques serà de cinc, dos totals (60%) i tres semibeques (30%) per a participar al nacional de Minivelocitat.

Per a aconseguir-les es valorarà, entre altres aspectes, els temes competitius, els anys d’experiència en la categoria i una cosa clau que el Bressol de Campions sempre ha tingut molt en compte, les qualificacions acadèmiques dels joves aspirants.

Clasificaciones y resultados