NOM DEL CLUB:

CLUB DE FUTBOL NULES.

ANY DE FUNDACIÓ:

1931.

PRESIDENT:

PEDRO ARAMBUL.

TERRENY DE JOC:

NOULAS ANTONIO PÉREZ BALADA.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA ROJA I PANTALÓ BLAU.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT.

L’escola de futbol del CF Nules té al davant una nova campanya amb l’objectiu de continuar creixent any rere any per a tornar a ser una de les bases de referència en la província.

Enguany formen l’estructura del club 9 equips encapçalats pel juvenil A, que inicia una temporada en Primera Regional amb la il·lusió de lluitar pel retorn a Preferent. L’equip que dirigeixen Manolo Sanahuja i José Vilar ha iniciat la lliga amb bones sensacions i està situat als llocs d’honor de la taula. Segur que donen guerra en cada partit.

D’altra banda, els dos cadets juguen a Segona Regional després del descens de l’equip A. Això també va arrastrar l’infantil A, així que l’objectiu principal d’enguany és aconseguir l’ascens a Primera Regional, i que els xiquets gaudeixen després d’un any complicat. Marcos Ripollés entrena el cadet A, mentre que el B està a les ordres de Rafa Abad, que també és l’entrenador de porters de l’escola nulera.

També confia a fer una bona campanya l’infantil A, amb un ampli planter de jugadors de primer any que dirigeix Jordi Felip.

Pel que fa al futbol 8, el club té cinc equips: els dos alevíns, entrenats per Borja Sorribes i Adrián Ripollés, buscaran que els xiquets agafen una bona base tècnica i tàctica per al salt a futbol 11, mentre que el benjamí i el prebenjamí, dirigits per Brian Guillamón i Emilio Roig, respectivament, són primers als seus grups i estan fent partits molt bons.

Per últim, l’escoleta té una elevada inscripció, amb 12 xiquets que comencen a donar els seus primer xuts, de la ma d’Adrián i Toni Menéndez. Sens dubte, tot això mostra que l’escola està molt viva i que el futur del club està garantit.