L’escola de futbol del CF Nules té al davant una nova campanya amb l’objectiu de continuar creixent per a tornar a ser una de les bases de referència en la província.

Enguany formen l’estructura del club 9 equips encapçalats pel juvenil A, que inicia una temporada en Primera Regional amb la il·lusió de lluitar pel retorn a Preferent. L’equip que dirigeixen Manolo Sanahuja i José Vilar ha iniciat la lliga als llocs d’honor.

Els dos cadets juguen a Segona Regional després del descens de l’equip A. Això va arrossegar l’infantil A, així que l’objectiu és aconseguir l’ascens a Primera Regional i que els xiquets gaudisquen després d’un any complicat. Marcos Ripollés entrena el cadet A, mentre que el B està a les ordres de Rafa Abad, que també entrena els porters de l’escola.

També confia a fer una bona campanya l’infantil A, amb un ampli planter de jugadors de primer any que dirigeix Jordi Felip.

Pel que fa al futbol 8, el club té els dos alevíns, entrenats per Borja Sorribes i Adrián Ripollés, el benjamí de Brian Guillamón i el prebenjamí d’Emilio Roig.

Per acabar, l’escoleta té una elevada inscripció, amb 12 xiquets que comencen a donar els seus primers xuts, de la mà d’Adrián i Toni Menéndez.