+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

jornada gratuïta per a tota la família

Higueras acull la XV Trobada dels Pobles del PN Serra d’Espadà

La jornada tindrà lloc l’1 de juliol per posar en valor el medi natural

 

L’objectiu de la trobada és apropar la riquesa natural de la Serra d’Espadà. - MEDITERRÁNEO

R. D.
28/06/2017

La XV Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà se celebrarà a Higueras, dissabte que ve, 1 de juliol. Serà una festa en què donar a conéixer les poblacions del Parc Natural de la Serra d’Espadà, els seus recursos naturals i els seus valors culturals.

Durant tot el dia els participants podran conéixer els productes i els recursos turístics del Parc Natural i participar en gran varietat d’activitats: tallers ambientals amb l’associació cultural Aguanaj, dinàmiques sobre les aus migratòries amb la Societat Valenciana d’Ornitologia, xerrades com la de Cesca Badal, agricultora biològica de Labiofranquesa, qui oferirà la ponència Auxili! Una papallona al meu hort, o practicar les seues habilitats escaladores en el rocòdrom que instalarà la companyia Viunatura.

A més, hi hauran diverses exposicions sobre castells, apicultura, elaboració de formatges artesans i oficis tradicionals acostaran al visitant al patrimoni cultural i etnològic de Higueras i de la Serra d’Espadà.

Entreteniment, gastronomia, cultura i patrimoni natural a l’abast de tots en una mateixa jornada organitzada pel Parc Natural de la Serra d’Espadà, l’ajuntament de Higueras, la Universitat Jaume I i la col·laboració de Aguanaj, SEO/Birdlife, la Mancomunitat Espadà-Millars i la Diputació Provincial de Castelló.