Sovint, el fragor de la batalla (campanya electoral) política, fa que els representants dels diferents partits acaben veient desdibuixats els valors educatius que durant tants anys s’han anat acumulant amb el pas pels diferents centres escolars de les nostres vides. En moltes ocasions, seria convenient recuperar aquelles ensenyances i mirar de traslladar-les i enfortir-les de cara a les noves generacions.

Per això, a Borriana estem molt satisfets amb l’inici de les obres de construcció del nou Centre d’Educació Infantil i Primària Cardenal Tarancón. Durant pràcticament deu anys, s’han oblidat d’un alumnat que ha rebut les classes en aules prefabricades, en uns indignes barracons que per a molts seran les úniques parets que sostenen el sostre del seu creixement personal, cognitiu i social.

Per sort, i per l’esforç realitzat en les diferents administracions implicades en la posada en marxa de les obres de construcció del nou centre, en poc més d’un any els alumnes del Cardenal Tarancón disposaran de les instal•lacions necessàries per a que tots aquells valors i coneixements que adquirisquen, tinguen la “cimentació” i els fonaments necessaris per que mai més se’ls obliden. H

*Alcaldessa de Burriana