Una constant clara de la història local és la devoció i el culte del poble de Nules a la Mare de Déu de la Soledat, la nostra patrona. Per la qual cosa, aquestes festes patronals que hem iniciat i que finalitzaran el proper diumenge tenen una trajectòria cultural, festiva i religiosa molt signicativa i de la qual els nulers i les nuleres ens sentim orgullosos de la nostra història i dels nostres signes d’identitat.

Al llarg dels temps el nostre poble ha experimentat molts canvis, però la veneració a la Mare de Déu de la Soledat no ha canviat, és més, ha passat de generació a generació, de pares a fills, i d’aquests als seus fills.

Com a alcalde de Nules, i també com a veí, em sent il•lusionat de viure les festes de la Soledat perquè no sols parlem de tradicions i cultura, també d’una programació repleta d’actes de tot tipus pensada per a tots els sectors de la población i visitants.

Estic convençut que aquestes festes seran especials per a tots els nulers i les nuleres, per la qual cosa vos convide a acompanyar-nos i a participar en els diferents actes que ha organitzat la Regidoria de Festes.

No vull oblidar-me de les persones que estaran treballant aquests dies perquè tot transcórrega de la millor manera possible, i també de les que han estat durant un any preparant la programació dels diferents actes. Els agraïsc la tasca desenvolupada i els mostre el meu suport i sincer agraïment.

Desitge, sincerament, que tots el veïns gaudim d’aquestes dates tan especials, d’aquests dies de festa al carrer, i que ens servisquen per a viure-les plenament amb germanor i amb respecte, i que acollim els visitants amb generositat i els mostreu el caràcter obert i jovial del nostre poble.

Bones festes a tots! H

*Alcalde de Nules