Gràcies a tots els membres del meu equip i als 2.419 vila-realencs per la seua confiança el passat diumenge i gràcies també a tots els que vau eixir a votar fóra quina fóra la vostra opció. Per vosaltres i pels quasi 50.000 veïns anem a treballar des de ja perquè estem convençuts que Vila-real mereix més. Cs va ser l’única força amb representació que va créixer en número de vots, no obstant cal analitzar els resultats i fer autocrítica. Una autocrítica que hauria de ser el punt de partida de tots els que ens dediquem al servei públic. Escoltar el missatge de les urnes és escoltar la veu del poble, una veu que cada quatre anys puntua en un examen final però que igualment et va sometent a una avaluació continua durant els 365 dies.

Així, tant la meua companya Natalia com jo ens deixarem la pell perquè seguim pensant que el de Ciutadans és el millor projecte per a Vila-real. Amb aquest objectiu farem una oposició seriosa, constructiva i més fiscalitzadora que mai perquè nosaltres no tenim por a la pluralitat i sí que creiem en el diàleg per a construir un Vila-real per a tots i no sols a imatge i semblança del Govern de torn.

Treballarem de sol a sol per a tindre un Ajuntament transparent, participatiu i que done prioritat a netejar els carrers abans que a netejar la imatge de l’alcalde. Treballarem per a que es revitalitzen els barris històrics, plagats de cases abandonades i amb problemes d’aparcament, treballarem per a que no seguisquen exprimint als veïns a impostos al estirar més el braç que la mànega; treballarem per a mantenir primer el que tenim com les infraestructures educatives, esportives, parcs o camins rurals; treballarem per a que l’agricultura torne a ser un sector competitiu i un mitjà de vida; treballarem per a optimitizar els recursos culturals i recuperar infraestructures com Els XIII; treballarem per a actualitzar les ajudes als clubs esportius; treballarem per a crear un Parc d’Habitatges Socials i per a recuperar l’ambulatori de Torrehermosa i sobretot treballarem per a que l’urbanisme deixe de ser una arma electoral, on guanyar vots, i siga una base de creixement per a Vila-real.

*Portaveu de Cs a Vila-real