L’absència de resposta per part del govern del Money-Money als problemes del municipi i la precarietat en els serveis públics, demostra que el pacte entre el PP i Ciudadanos només serveix per a cronificar una dinàmica que porta efectuant-se des de fa ja huit anys. La manera d’afrontar els problemes, per al pacte del Money-Money, és mirar cap a un altre costat, dissimular i omitir els fets. Aquest pacte es basa en els diners, mai en persones ni en projectes per a la ciutadania. Veure amb realisme les mancances i el deteriorament dels serveis públics i buscar solucions al respecte és una quimera per a ells.

És per això que no deuria de sorprendre, a propis i estranys, la situació d’abandonament en què es troba el sud de Benicàssim, així com la precarietat laboral dels socorristes de les nostres platges, entre altres. Són dues problemàtiques diferents que emanen de la mateixa causa.

Benicàssim Sud reclama un tracte just. Motius de pes, en tenen. Compromís per Benicàssim hem denunciat l’absència de voreres en molts carrers, la falta de tractament contra els mosquits, la lluminària deficient i l’abandonament del servei de neteja en la zona. També hem proposat la construcció d’un Centre Cívic amb una finestra de l’Ajuntament inclosa, el condicionament de la platja d’Heliòpolis i l’obertura d’un café-bar a peu de platja per mitjà d’una concessió administrativa. Tots aquests punts són competència directa de l’Ajuntament. Doncs bé, de res han servit per a què aquestes justes reclamacions siguen ateses com és degut i que Benicàssim Sud deixe de ser l’aneguet lleig de Benicàssim.

Si em permeteu, m’anticiparé a la resposta de l’Ajuntament a les demandes de Benicàssim Sud: l’equip de govern, l’únic que farà, serà tirar la culpa a les altres administracions públiques sobre una situació que ha de gestionar el propi municipi.

*Regidor Compromís Benicàssim