Més. Volem més per a l’Alcora. Volem sumar. Amb este propòsit ha nascut Més l’Alcora, una candidatura transversal, oberta, on poden aportar i participar tots els alcorins i les alcorines amb voluntat de transformar el nostre poble i liderar el govern municipal els pròxims quatre anys.

Més l’Alcora assumeix l’ingent treball que hem realitzat durant la legislatura i, com no podria ser d’una altra manera, m’acompanyen en este projecte les persones que formen part del meu equip de confiança en l’acció de govern, promotors de moltes iniciatives que s’han dut a terme en els últims anys, Agustín Chiva, regidor de Benestar Social i Tercera Edat; i Noelia Muñoz, regidora de Cultura.

Però com deia abans, esta iniciativa supera les sigles. Suma més sensibilitats, més perspectives i més pluralitat. Més l’Alcora reuneix més veus de l’Alcora per tal d’impulsar de forma més efectiva la transformació i millores del nostre municipi amb l’objectiu d’optimitzar el benestar i la qualitat de vida de les persones. Suma a persones molt actives, compromeses i implicades en diferents àmbits del nostre poble (esportiu, cultural, social...).

Més experiència, més il·lusió, més ganes, més idees, més participació, més transparència… Volem sumar per l’Alcora, fer encara més per la reactivació de l’economia, per la materialització de projectes i iniciatives, per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, per augmentar els serveis i activitats, per la revitalització del teixit social, per la recuperació del patrimoni...

Per aconseguir una millor qualitat de vida necessitem reforçar el projecte amb noves voluntats. I això és el que representa Més l’Alcora, que ha nascut amb voluntat de continuïtat. El recent anunci d’esta candidatura més transversal, en la qual portem treballant des de fa ja uns mesos, està rebent el suport del progressisme local.

És una altra manera d’entendre la política, al servei de les persones i de l’Alcora. Per això s’estan sumant persones de diferents sectors socials, joves, dones o jubilats, perquè tots i totes tenen una cosa en comú: voler treballar per fer de l’Alcora un municipi més viu i millor.

*Primer tinent d’alcalde de l’Alcora