Ja han passat 15 mesos des que aquell 15 de juny del 2019 Compromís per Borriol prenguérem possessió de l’alcaldia del nostre poble. Durant aquest temps, i molt a pesar de la situació econòmica i de l’oposició destructiva que ha volgut desestabilitzar la política local, hem aconseguit molts dels nostres objectius.

Ara, amb el pacte amb Veïns de Borriol, s’obri una etapa esperançadora que dotarà d’equilibri i harmonia el nostre consistori. Després de més de dues legislatures, regnarà l’estabilitat per la qual hem treballat Aquest acord de govern, basat en la confiança, la coordinació i la comunicació, i que és la suma de voluntats per fer una política útil, ens permetrà seguir desenvolupant econòmica i socialment el nostre poble i millorar la vida del nostre veïnat. Començarem amb l’aprovació d’un pla de sanejament dels comptes que facilitarà l’elaboració d’uns pressupostos adequats a la nostra realitat amb l’objectiu d’oferir serveis de qualitat a cada ciutadà i ciutadana.

Són molts els projectes que tenim al cap i que es traduiran en fets gràcies a un pacte que suma voluntats per superar bloquejos i que agilitzarà la nostra acció política en positiu. Estem convençuts que serà el millor per al poble i que el temps ens donarà la raó.

Per ara, només puc agrair el suport del veïnat, que ens ha donat força cada dia per continuar endavant. També vull reconéixer a tasca incansable del col·lectiu de Compromís per Borriol i la força que han donat als sis regidors. Gràcies al meu equip –Priscila , Paloma , Cristian , Lis i Rubén– per la seua incondicionalitat i implicació. I per finalitzar fer menció especial a la família, sobretot als membres de casa –Raquel , Oriol i Aitana– i als meus amics, que han sigut la medicina enfront la frustració. La vostra il·lusió i confiança farà de Borriol un lloc encara millor. H

*Alcalde de Borriol