Síguenos en redes sociales:

CANVIS EN EL MODEL ENOTURÍSTIC

IGP Castelló impulsa activitats ecoturístiques a l’aire lliure

Els cellers pertanyents posen en valor la vinya com a espai d’oci amb experiències en espais oberts

IGP Castelló impulsa activitats ecoturístiques a l’aire lliureMEDITERRÁNEO.

Després de diversos anys experimentant un important creixement en el nombre de visitants rebuts en els cellers, l’enoturisme, com pràcticament totes les activitats turístiques, s’ha vist obligat a tancar portes a causa de l’expansió de la covid-19. 

En els cellers de Castelló, pertanyents a la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Castelló, durant aquest període s’han fet importants canvis en el model enoturístic existent. Així, s’han creat més activitats i experiències centrades en la vinya i a l’aire lliure. Després de molts anys amb el discurs focalitzat en el celler, ha arribat el moment de dona importància a la vinya com a espai d’oci i esbarjo. 

Estan posant en valor les experiències i activitats en espais oberts, que permeten gaudir de la naturalesa de manera activa, realitzar activitats de salut i benestar o expressar-se de manera artística. Els grups s’han reduït i les experiències ja poden realitzar-se de forma quasi privada, en grups molt reduïts oferint una major flexibilitat d’horaris, duració i, fins i tot, del contingut de les visites i serveis.

Tots aquests canvis suposen un major esforç per part dels cellerers però això es tradueix, sense dubte, en una major satisfacció per part dels visitants.

Pulsa para ver más contenido para ti