Síguenos en redes sociales:

lixiviats pudents

Ja ho deia Ovidi: aquest món és tan divertit, tan divertit que acabar en plors... A poc a poc i com més passa el temps se saben més i més coses: la ci¨ncia, el cretinisme, l´Opus, el preu de la vivenda i la voracitat del PP de Benic ssim (i tots sabem que no és el PP de Benic ssim qui hi ha darrere...), no coneixen fronteres. La hist²ria recent recordar en l´apartat de ximpleries que Aznar no ha parlat catal en la vida i utilitza un alemany que avegonyiria un xiquet de tres dies de la tal nacionalitat. Item més de les reunions posteriors al atemptats de l´11M --el pitjor a Europa--, no en queda ni una miserable acta (per a miserables ja estan ells). Si no fóra perqu¨ hi ha fotografies all asseguts com els del bunker de Saddam Hussein --bigoti, est¨tica i mobles inclosos--, ho negarien... Tot! Múrcia estan deforestant-la els del PP per demanar més aigua i més paella i els embolics de Fabra (darrere del PP de Benic ssim), i Zaplana s´unflen perillosament i amenacen d´explotar tacant de merda els voltants mentre Trillo, diputat per Alacant, diu que no dimitir i que té les g²nades tibants per l´assumpte dels cad vers, etc. Ser la globalització? Ser l´aigua?

La hist²ria també potser done llum als aspectes que determinaren el naixement, enlairament i caiguda (patatum!), de Terra Mítica i amb ella l´administració econ²mica del País Valenci a mans de Zaplana i de com el conegut truc-de-l´almendruc de col locar les dones al front d´una fundació, associació o empresa --directament relacionada amb certs negocis inconfessables--, est més que vigent, més fashion que mai o als amics al front de Bancaixa perqu¨ et paguen les factures sup¨rbies producte dels propis desgavells.

Sorprén, per², l´animadversió a dimitir --anar-se´n vaja!--, de la canongia dels tals personatges, cosa que indica la seva irresponsabilitat en el propi treball --no han sigut mai responsables ergo...--, i una actitud indigna únicament explicable per l´afany d´anar tapant forats per on es dissipen els lixiviats de l´abocador en que ha esdevingut la seua gestió. Val?

Pulsa para ver más contenido para ti