Síguenos en redes sociales:

La rueda

Les festes de totes i tots

A l’Alcora continuem celebrant les festes del Crist. La primera setmana, coneguda com “la cultural”, ens ha deixat grans moments per al record. Hem pogut gaudir de molts actes protagonitzats, principalment, per artistes alcorines i alcorins, pertanyents a diferents àmbits culturals: l’Agrupació Musical l’Alcalatén, el grup musical Concuerda, els pintors Manuel i Jordi Pitarch, el luthier Meter Mano Rara, el grup de danses Font d’Aixart, la rondalla l’Alcalatén...

Una vegada més, totes i tots ells han posat de manifest que l’Alcora compta amb artistes de gran nivell.

Esta primera setmana, ens deixa també la satisfacció d’haver vist complides i superades les nostres expectatives. La resposta positiva de la gent i l’elevada participació en els actes és la millor recompensa a l’esforç que suposa organitzar unes festes d’esta envergadura, que a més, són les primeres amb el nou govern de progrés. Estic convençut que esta resposta continuarà sent així, perquè els actes continuen.

La proclamació, esta nit, de Raquel García com a reina de les festes i les seues dames d’honor, Eva, Andrea, Marina i Toñi, que estan sent unes representants magnífiques del poble, marcarà l’inici d’una nova etapa.

Demà començaran els bous, amb un dels actes més esperats pels aficionats, el encierro de 6 bous cerrils. Així mateix, fins al 5 de setembre, es podrà continuar gaudint de la Ruta Gastronòmica del Caragol i de moltes actuacions musicals: Centauro, la grupestra (demà) i Revolver (5 setembre), entre altres.

Les festes són de totes i tots, així que, una vegada més, aprofite per convidar a tota la gent a viure en primera persona les festes del Crist de l’Alcora. H

*Alcalde d l’Alcora

Pulsa para ver más contenido para ti