Síguenos en redes sociales:

La rueda

Toca gaudir de les Festes del Crist

Sempre he viscut les Festes del Crist amb molta intensitat, són uns dies molt desitjats i esperats pels alcorins i alcorines. En els últims anys ho he fet com a integrant de la comissió de festes, la qual cosa m’ha permès conèixer de primera mà tot el treball que hi ha darrere de les celebracions.

Les he gaudit des que tinc ús de raó, per tant, són moltes les experiències, moments i records acumulats al llarg de tot aquest temps… Encara així, estic convençuda que enguany viuré unes de les festes més especials de la meua vida, ja que són les primeres que ho faré com a regidora.

És un repte que assumisc amb molta il·lusió i també amb molta responsabilitat. Des que vaig entrar a l’Ajuntament per formar part de l’equip de govern, en juny, puc assegurar que he treballat de valent per tal de poder tancar un programa que estiga a l’altura del que l’Alcora mereix.

He comptat, per a això, amb la gran ajuda de tots els meus companys i companyes. A més, és necessari ressaltar la tasca incansable de les comissions de festes i taurina, un treball que moltes vegades està en un segon pla, però que és absolutament imprescindible per al bon desenvolupament de les festes. També és molt important la col·laboració de les penyes, associacions, clubs, entitats, empreses patrocinadores, comerços, bars, pubs… I és que les Festes del Crist són el resultat d’un gran treball col·lectiu.

Encara que fer canvis no sempre és fàcil, sobretot quan s’assumeix un càrrec per primera vegada, enguany hem introduït algunes novetats. Pense que en la vida cal prendre decisions, només així es poden millorar les coses. Almenys, és necessari intentar-ho.

El programa inclou més de 150 actes que es desenvoluparan al llarg de 17 dies. Un dels objectius principals és que totes les persones, independentment de la seua edat, gustos, etc. puguen gaudir d’uns dies de diversió, desconnexió i germanor.

Tot està preparat perquè demà donen començament les Festes del Crist 2019, així que només em queda animar a alcorins/es i visitants a participar en tots els actes programats.

Que els carrers i les places del nostre poble es esdevinguen punts de trobada on gaudir de temps de qualitat al costat d’amics, familiars i veïns, espais on reviure, junts, les nostres tradicions.

Bones festes!

*Regidora de Festes de l’Alcora

Pulsa para ver más contenido para ti