Síguenos en redes sociales:

El turno

Per l’estabilitat de Borriol

Ja han passat 15 mesos des que aquell 15 de juny del 2019 Compromís per Borriol prenguérem possessió de l’alcaldia del nostre poble. Durant aquest temps, i molt a pesar de la situació econòmica i de l’oposició destructiva que ha volgut desestabilitzar la política local, hem aconseguit molts dels nostres objectius.

Ara, amb el pacte amb Veïns de Borriol, s’obri una etapa esperançadora que dotarà d’equilibri i harmonia el nostre consistori. Després de més de dues legislatures, regnarà l’estabilitat per la qual hem treballat Aquest acord de govern, basat en la confiança, la coordinació i la comunicació, i que és la suma de voluntats per fer una política útil, ens permetrà seguir desenvolupant econòmica i socialment el nostre poble i millorar la vida del nostre veïnat. Començarem amb l’aprovació d’un pla de sanejament dels comptes que facilitarà l’elaboració d’uns pressupostos adequats a la nostra realitat amb l’objectiu d’oferir serveis de qualitat a cada ciutadà i ciutadana.

Són molts els projectes que tenim al cap i que es traduiran en fets gràcies a un pacte que suma voluntats per superar bloquejos i que agilitzarà la nostra acció política en positiu. Estem convençuts que serà el millor per al poble i que el temps ens donarà la raó.

Per ara, només puc agrair el suport del veïnat, que ens ha donat força cada dia per continuar endavant. També vull reconéixer a tasca incansable del col·lectiu de Compromís per Borriol i la força que han donat als sis regidors. Gràcies al meu equip –Priscila , Paloma , Cristian , Lis i Rubén– per la seua incondicionalitat i implicació. I per finalitzar fer menció especial a la família, sobretot als membres de casa –Raquel , Oriol i Aitana– i als meus amics, que han sigut la medicina enfront la frustració. La vostra il·lusió i confiança farà de Borriol un lloc encara millor. H

*Alcalde de Borriol

Pulsa para ver más contenido para ti