LA RÚBRICA

Perquè estem en política?

Ignasi Garcia

Ignasi Garcia

Cadascú ací tindrà una resposta, però en Compromís tenim clar que estem en política per a canviar les coses, per fer del nostre trosset de món un lloc millor per viure.

Això quan estàs al govern sempre és més fàcil de fer, però tranquils, no faré ara una relació de totes les coses que Compromís hem aconseguit i que ara la dreta vol destruir. En volta de parlar del passat, els vull parlar del present i del fet que Compromís no renunciem a fer de Castelló una ciutat millor encara que estiguem en l’oposició. Per això treballem en positiu, llegint els temps polítics que ens toca viure i fent eixa oposició constructiva que assoleix consensos i que el govern es rendisca a l’evidència de què les nostres propostes són bones per al poble.

Fa una setmana, al ple de l’Ajuntament, Compromís aconseguíem aprovar tres iniciatives ben diferents. La primera, en favor de la unitat de la llengua, de les Normes del 32 i de la promoció del valencià, una moció necessària ara que l’extrema dreta qüestiona la ciència, amb l’únic objectiu d’atacar la llengua pròpia. La segona, per a garantir la continuació de la principal política de memòria històrica, l’exhumació i el soterrament digne dels represaliats del franquisme. I la tercera, marcar l’agenda de tots els grups i que l’Ajuntament exigisca a la Generalitat que en el pròxim pressupost hi haja una partida per avançar en un nou Hospital General amb habitacions d’ús individual.

Mosquits

Si a açò li afegim que estem marcant el ritme al govern per fer les aules de dos anys en La Marina, El Pinar i el Vicent Artero, escoletes que estaven pressupostades i que les dretes porten amb retard, o el fet que hem evitat la pròrroga del contracte de lluita contra mosquits, que nosaltres anàvem a ampliar i ells després de tant de criticar volien deixar igual, tenim motius per a estar satisfets.

Els pròxims dos objectius que tenim són que li donen competències a la regidora Esther Giner, que rep una retribució com a regidora de govern i no té cap competència assignada, i que Begoña Carrasco publique correctament la seua declaració de béns a la pàgina municipal, igual que la resta de regidors i regidores, perquè les normes també estan fetes per a l’alcaldessa.

Portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló

Suscríbete para seguir leyendo