Síguenos en redes sociales:

Betxí fomenta la lectura en valencià amb el xicotet começ

Repartiran 22 lots amb 14 llibres en valencià cadascun per a motivar la lectura en els establiments del xicotet comerç mentre s'espera a ser atès

Betxí fomenta la lectura en valencià amb el xicotet começMEDITERRÁNEO

L'Ajuntament de Betxí ha posat en marxa una nova campanya, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, al costat del xicotet comerç per a fomentar la lectura. Aquesta acció, que té com a eslògan ‘Espera llegint i el temps passarà volant’, consisteix a repartir 22 lots amb 14 llibres en valencià cadascun per a motivar la lectura en els establiments del xicotet comerç mentre s'espera a ser atès.

És una campanya diferent i nova en el municipi i que pretén oferir un entreteniment i fer l'espera més amena per als clients del petit comerç local.

A més, es dona suport al comerç de proximitat i es promou la compra de llibres en valencià.

L'alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha assenyalat que “aquesta acció és una aposta més per la cultura i el xicotet comerç de proximitat".

Els clients que visiten aquests establiments podran triar un dels llibres de l'expositor, llegir-ho mentre esperen i fins i tot portar-se’l prestat i retornar-ho la pròxima vegada que visiten el comerç.

“Aquesta acció és una aposta més per la cultura i el xicotet comerç de proximitat com s'ha fet des del nostre govern en els últims dotze anys i, a més, és un fet original i nou a Betxí”

Alfred Remolar . Alcalde de Betxí

Relats breus

Els llibres que componen aquesta col·lecció són relats breus d'escriptores i escriptors valencians amb il·lustracions elaborades per professionals. Cada llibre va acompanyat d'un glossari amb les paraules menys conegudes, una secció explicativa i recomanacions d'autores i autors valencians.

L'alcalde, Alfred Remolar, ha assenyalat que “aquesta acció és una aposta més per la cultura i el xicotet comerç de proximitat com s'ha fet des del nostre govern en els últims dotze anys i, a més, és un fet original i nou a Betxí”.

Pulsa para ver más contenido para ti