Més de 1.500 estudiants de la província visitaran la Fira Destaca 2016 a Vila-real

L’objectiu és despertar l’interès pels últims avanços en ciència entre els joves de Castelló

Els centres educatius de la província tenen una cita en la Fira Destaca 2016. Més de 1.500 alumnes de 6é de Primària, d’ESO i Batxillerat podran gaudir del 21 al 25 de novembre en el Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real d’activitats i exposicions que apropen als joves els últims avanços en ciència.

Des que l’edició passada la Càtedra d’Innovació Ceràmica optara per convidar a la Setmana de la Ciència poblacions properes a Vila-real, cada vegada són més els alumnes que se sumen a visitar Fira Destaca. Enguany, l’IES Serrà d’Espadà (Onda) és la novetat en la llista de centres d’ESO que acudiran a la fira. A més, com al 2014, haurà a la cita centres de Vila-real, Onda, Almassora i Borriana.

Pel que fa als alumnes, seran 560 estudiants de 6é de Primària i 600 d’ESO i Batxillerat i la resta s’espera que vinguen des de les universitats de la Comunitat .

Amb l’organització de l’Ajuntament de Vila-real i la col·laboració de la Càtedra d’Innovació Ceràmica i la UJI, s’han programat tres activitats diferents. La primera és Connecta amb la Ciència, un programa del Campus Obert de l’UJI que té com a objectiu promoure els estudis científics i tècnics entre l’alumnat de 4t d’ESO, mitjançant tallers o mostres.

A més, els estudiants de 6é de Primària veuran sis exposicions i demostracions de les últimes investigacions, com els robots del futur o les energies renovables; i els alumnes d’ESO i Batxillerat presentaran els resultats de la construcció d’un dron en la Fira Aèria de Destaca. H

Pulsa para ver más contenido para ti