L’IES Sant Mateu, de viatge a Barcelona

L’IES Sant Mateu, de viatge a Barcelona

Un grup d’alumnes de diverses classes de l’IES Sant Mateu van realitzar el passat 12 i 13 de gener una interessant excursió a terres catalanes, acompanyats per els mestres Javiera Collado, Paco Calabuig i Núria Carod. En concret, els estudiants van viatjar a Barcelona per a realitzar una sèrie d’activitats que, a més de ser divertides, van ser molt valuoses des del punt de vista educatiu.

Així, el matí del dia 12 els alumnes van visitar el Teatre Nacional de Catalunya, situat a la plaça de les Arts. Allí van conèixer què tipus d’obres es representaven i també la moderna i peculiar arquitectura d’aquest edifici.

Per la vesprada, l’expedició es va traslladar fins a les instal·lacions de TV3, on els estudiants van tindre l’oportunitat d’assistir com a públic a la gravació d’un popular programa de la cadena, anomenat Tot o res.

Al dia següent, i per a tancar l’excursió, el grup va visitar el Museu de la Ciència i Tecnologia de Terrassa, situat en una antiga fàbrica tèxtil de la Rambla de Egara, un edifici que és un dels principals exemples de l’arquitectura modernista de Catalunya.

Pulsa para ver más contenido para ti