El Blasco Ibáñez recapta 2.313 euros per a Celia

El Blasco Ibáñez recapta 2.313 euros per a Celia

El CEIP Blasco Ibáñez de Castelló va recaptar un total de 2.313 euros en la cursa solidària que va organitzar el passat 23 de desembre, una quantitat que s’ha lliurat a Celia, una xiqueta castellonenca que pateix el Síndrome de Microdeleció 5q14.3-MEF2C, i a la seua família.

Aquests diners van destinats a l’Asociació MEF2C, que podrà utilitzar-ho per a la investigació de la cura dels xiquets afectats per aquesta malaltia.

Des del centre van voler donar les gràcies a totes les persones i entitats que van organitzar a ajudar aquesta carrera: claustre, alumnes, AMPA, familiars, diferents tendes, clubs, associacions... «Encara que no és suficient, hem intentat ajudar d’aquesta manera. En la pròxima cursa haurem de recaptar més. Moltes gràcies a tots», van manifestar des de la direcció del Blasco Ibáñez. Cal recordar que Celia representa un dels dos casos existents actualment a Espanya d’aquesta malaltia.

diferents eixides

La carrera va tindre diferents eixides per cada edat, des de els alumnes de dos anys, passant per tots els cursos per a acabar corrent professors i professores del centre, al costat dels pares, mares o familiars que també es van sumar a la carrera solidària.

La inscripció era simbòlica, comprant el dorsal per un euro per corredor per a així poder participar, encara que també es va admetre una aportació major si així ho desitjava el participant en la prova.

Pulsa para ver más contenido para ti