Castelló

Torna la Campanya de Teatre Escolar

La Regidoria d’Educació de Castelló ha programat una nova edició de la Campanya de Teatre Escolar dirigida tant als alumnes de Primària com de l’ESO. A partir de tres representacions teatrals de qualitat «es pretén un acostament a aquesta disciplina, a més d’aprofundir en els beneficis que aporta als xiquets i xiquetes, especialment en els camps de les relacions interpersonals i la creativitat», assenyala el regidor Enric Porcar.

Els xics i xiques de tercer i quart de l’ESO participaran en la iniciativa a través del format denominat teatre fòrum, que consta de dues parts. Primer, un grup d’actors i actrius representarà Com quedem?, una història que planteja una problemàtica social sensible per al públic assistent. A la conclusió, es convida a espectadors i espectadores a pujar a l’escenari, interpretar a un dels personatges proposats i desenvolupar un paper diferent de l’original.

Es celebraran deu actuacions en el Teatre del Raval, del 23 al 27 del present mes d’octubre, en sessions de matí (9.00 i 11.30 h.).

més teatre

L’activitat proposada per als xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària són dues obres: Los primeros burritos, un espectacle de titelles per als més xicotets (aquesta setmana, amb dues representacions matinals, a les 9.45 i a les 11 hores); i El pessic de l’amor, una relectura de Romeu i Julieta, per als alumnes de tercer a sisé de Primària, en idèntic horari, però del 13 al 17 de novembre.

Pulsa para ver más contenido para ti