L’IVAJ presenta les Trobades de Teatre

L’IVAJ presenta les Trobades de Teatre

El director general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, va presentar les Trobades de Teatre Jove. L’objectiu d’aquest programa és «afavorir la formació del professorat i l’exhibició de les obres creades pels grups teatrals dels centres escolars de la Comunitat Valenciana».

En la presentació realitzada en la jornada Escènica, que es va celebrar a Borriana, Martí va assenyalar que «és important que les obres tracten sobre l’adolescència i la joventut, centrades en el seu context i que posen en relació diferents llenguatges i codis expressius, inclosos els digitals».

MÉS PROGRAMES

En aquest programa d’àmbit cultural, educatiu i d’oci, l’IVAJ s’incorpora a la iniciativa del Màster en Teatre Aplicat de la Universitat de València, del Cefire Artísticexpressiu, de projecte Inestable i de Teatre de Caixó.

Per a l’experiència pilot, dirigida a estudiants de centres públics i concertats d’ESO, Batxillerat i FP, i al seu professorat, s’han programat dues trobades, del 23 al 28 d’abril a València i del 7 al 12 de maig a Castelló.

Martí va anunciar que l’objectiu des de l’IVAJ és estendre la iniciativa a tota la Comunitat Valenciana, per a promocionar les arts escèniques en l’àmbit educatiu i que els més xicotets s’introduïsquen en els plaers del teatre des d’edats primerenques.

Pulsa para ver más contenido para ti