UJI

Curs sobre els comedors escolars

El pavelló poliesportiu de la Universitat Jaume I de Castelló acollirà a partir del pròxim 10 d’abril un curs dirigit als educadors de menjador escolar, Felip Kervarec i Lidón Forcada. L’activitat es desenvoluparà els dimarts i els dijous de 16.30 a 21.30 hores fins al 26 d’abril, en una activitat organitzada pel Servei d’Esports de l’UJI.

El curs tracta sobre l’educació en el menjador escolar i els moments educatius que es poden desenvolupar en aquest espai, com per exemple activitats socioeducatives a l’hora de menjar. Els ponents també parlaran d’aspectes com la Importància de l’ambientació en el menjador escolar (ornamentació, mobiliari, temps i ritmes, ...) i recursos d’animació específics. Referent a l’alimentació, es tractaran els diferents criteris sobre nutrició, la qual cosa es considera una alimentació equilibrada per als estudiants i planificació de menús.

Així mateix, també es posarà l’accent en els errors alimentosos més comuns i en els trastorns de l’alimentació.

tarifes

Per a participar en aquesta jornada hi ha establides diferents tarifes. L’estudiantat de l’UJI, els treballadors d’empreses vinculades a la universitat, els seus familiars de primer grau i els alumnes de SAUJI Premium pagaran 60 euros. Els que no estiguen en cap d’aquests col·lectius hauran d’abonar 85 euros. Les inscripcions es completaran al Servei d’Esports.

Pulsa para ver más contenido para ti