El CEIP Antonio Armelles brinda homenatge al llibre

El CEIP Antonio Armelles brinda homenatge al llibre

El CEIP Antonio Armelles de Castelló va celebrar el Dia del Llibre amb gran nombre d’activitats lúdiques en diversos àmbits. És aquesta una gran festa que representa una oportunitat per a donar visibilitat al llibre com a eina de transmissió de la cultura.

En aquest context, l’AMPA del CEIP Antonio Armelles i el centre mateix van organitzar per quart any consecutiu un conjunt d’activitats amb l’objectiu de convertir la Festa del Llibre en una celebració conjunta de la comunitat escolar amb el barri i la ciutat.

Ho van celebrar el 27 d’abril amb una festa que va tindre com element principal una lectura col·lectiva d’El Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exúpery, i que va comptar amb la participació d’alumnes, professors, treballadors del centre, famílies i diversos representants de la societat castellonenca.

Es va celebrar una exposició de portades i pàgines d’edicions del llibre en diferents idiomes, cedides per Enric Nomdedéu, director general del Servef. En la lectura van participar el propi Nomdedéu i els regidors Patrícia Puerta, María España, Enric Porcar i Salomé Pradas. La pluja va fer que el cantacançons Dani Miquel solament poguera interpretar tres cançons. A més, va haver-hi tallers per als alumnes i altres activitats lúdiques, amb la col·laboració de moltes empreses de Castelló.

Pulsa para ver más contenido para ti