El ‘Fadrí de colors’ arranca amb 40 famílies

El ‘Fadrí de colors’ arranca amb 40 famílies

Més de 60 famílies es van inscriure al nou projecte educatiu que acaba d’iniciar la Regiduria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló i que, finalment, contarà amb quatre grups de 10. El Menador va acollir una jornada informativa en la que van participar Enric Porcar, regidor d’Educació; Isabel Ríos, presidenta de la Caixa de Colors (entitat que du a terme el projecte); i Nuria Poletti, psicòloga i responsable de comunicació d’aquestos espais.

Porcar es va mostrar entusiasmat al veure «l’enorme acceptació del projecte i la il·lusió de totes i tots per arrancar ja», va explicar.

Va ser ahir quan l’equip va començar amb les entrevistes familiars dels quatre grups (dos de matí i altres dos de vesprada), amb activitat en l’espai durant tots els dies de la setmana.

Cal recordar que el projecte es durà a terme al CEIP Bisbe Climent i preten incidir en la millora de la qualitat de vida dels xiquets mitjançant els espais de trobada entre les famílies i els mateixos infants. Es tracta d’una experiència educativa que va més enllà de l’educació i l’aprenentatge.

Pulsa para ver más contenido para ti