Butlletí col·leccionable sobre dones rellevants

Butlletí col·leccionable sobre dones rellevants

La Regidoria d’Igualtat i la coordinadora de l’Ampa d’Almassora s’han unit per a crear Sabies que…?, un butlletí trimestral i col·leccionable amb el qual aspiren a acostar als escolars les figures femenines més rellevants de la història. Gràcies a aquesta publicació --la qual es distribuirà entre l’alumnat d’Infantil, Primària i Secundària-- xiquets i xiquetes coneixeran les aportacions de dones que han destacat en camps com la música, l’art, la literatura, l’esport o la ciència.

Amb l’edició d’aquest butlletí «explicarem una part de la història i posarem a primera pàgina a dones els assoliments de les quals han sigut minimitzats i, fins i tot, esborrats», ha assegurat la regidora d’Igualtat, Susanna Nicolau.

A fi de poder incentivar l’aprenentatge, Igualtat ha desenvolupat un joc en format concurs que distribuirà juntament amb la publicació de la segona edició. En aquesta dinàmica, l’alumnat haurà de respondre a una sèrie de preguntes sobre el contingut dels butlletins i els participants de cada col·legi entraran en el sorteig d’un premi a final de curs.

Pulsa para ver más contenido para ti