Nules forma als escolars en educació viària

Nules forma als escolars en educació viària

Els escolars de la població de Nules han participat, un any més, en el curs d’educació viària amb el qual es pretén ensenyar i conscienciar els més menuts sobre diferents conductes relacionades amb el trànsit. Els guanyadors d’aquesta edició han sigut els alumnes de 4rt de Primària del CEIP Cervantes i els estudiants de sisé de Primària del CEIP Lope de Vega. Tots ells han rebut per part de l’alcalde i regidor de Seguritat i Policia Local, David García, i del professor del curs, l’oficial de la Policia Local Ernesto Hurtado, el premi corresponent.

Cal destacar que el contingut de las classes s’adapta a l’edat dels alumnes participants en el curs, tant en la teoria com en les diferents activitats i suport audiovisual.

La iniciativa pretén «interactuar amb ells mesclant contingut teòric amb cançons, vídeos o jocs per a fer que les classes siguen amenes i facilitar l’aprenentatge», ha explicat García. En concret, el curs d’educació viària s’ha impartit als alumnes de quart i sisé de Primària dels col·legis Cervantes, Jaume I, Pedro Álcazar, Lope de Vega, Pío XII i La Consolació.

Pulsa para ver más contenido para ti