L’IVAJ

Es prorroga la validesa del Carnet Jove

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha prorrogat la validesa del Carnet Jove expedit en la Comunitat Valenciana, en la seua modalitat clàssica, fins que finalitze l’estat d’alarma i es reprenga l’atenció presencial en els punts d’emissió. Aquesta validesa s’aplica a aquells Carnets Jove clà-ssics que hagen caducat o caduquen entre el 16 de febrer fins que es reprenga l’atenció presencial.

La situació excepcional actual impedeix a les persones joves i adolescents acudir a sol·licitar renovacions que, únicament, es poden realitzar de manera presencial.

235.000 usuaris // En la actualitat, més de 235.000 joves de 14 a 30 anys de la Comunitat Valenciana disposen de Carnet Jove. Es tracta d’un document de caràcter personal i intransferible que ofereix a la persona titular una sèrie de serveis i avantatges per a facilitar la seua mobilitat i intercomunicació, així com l’accés a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars.

Un total de 1.441 empreses i entitats estan adherides a la xarxa de Carnet Jove i realitzen descomptes als seus titulars. Entre elles figuren 26 ajuntaments de la província de Castelló.

Pulsa para ver más contenido para ti