El CEIP L’Albea, de Vall d'Alba, dintre del Projecte Conviu, ha realitzat, durant la setmana del 8 al 12 de març, diverses activitats relacionades amb el Dia de la dona. Aquestes pretenien aprofundir en la recerca de la igualtat i la no discriminació cap a la dona.

El centre va rendir homenatge, amb missatges d’estima i agraïment, a les dones de la seua vida. Amb tots aquests missatges hem creat dues grans ales en un mural, el qual hem emprat com a photocall. Va ser molt emocionat quan tots els xiquets i xiquetes van eixir a fer-se una foto en el mural, per a poder donar-li-la a les seues dones més importants.

A més, també van conéixer la biografia de dones valencianes extraordinàries, entre les quals es troben a Reyes Martí, Anna Lluch, Patricia Campos i Mónica Nuñes. Els va agradar tant la seua valentia i voluntat que el col·legi va decidir tindre un record de les mateixes a les parets de l'escola. Van decidir posar-se a la feina i el resultat ha sigut molt bonic.

Finalment, es van dur a terme unes xarrades destinades a alumnat de 5é i 6é sobre coeducació i igualtat, les quals els van encantar.

En resum, va ser una setmana intensa, plena d’emocions, que va comptar amb la participació de l’artista Paula i la col·laboració de l’ajuntament de Vall d’Alba, pel que el centre es mostra molt agraït.